Please click here to show the map
Reviews 1, Places 98

Latest reviews

      restorant bledi shengjin

1 year ago by naldi

restorant shume i mire e me ushqime te fresketa deti. pamje e mrekullueshme dhe gjithcka perfekte. peshk shume i fresket dhe i shijshem me sherbim cilesor e te kulturuar! respekt!!
Read more or Comment

#3,502 User Rating: 5/5 Comments: 0