Please click here to show the map
Rating 5.0 of 5 based on 2 reviews
Views: 3

Ask any Question or submit Review about this place.

Reviews about "Qaf Prushi Dogana"

      kalimi

1 month ago by ketri

Pershendetje ! Jam nje Qyteter i Shqipris qe jetoj ne Franc , dhe kisha nje pyetje per ju . Un kam Fituar letrat me Azil Politik dhe nuk kam te drejten te hy ne shtetin Shqiptar , dmth un kam ardhur ne Kosove dhe kam kaluar nga dogana e Q...
Read more or Comment

#4,779 User Rating: 5/5 Comments: 0

      kalimi

1 month ago by ketri

Pershendetje ! Jam nje Qyteter i Shqipris qe jetoj ne Franc , dhe kisha nje pyetje per ju . Un kam Fituar letrat me Azil Politik dhe nuk kam te drejten te hy ne shtetin Shqiptar , dmth un kam ardhur ne Kosove dhe kam kaluar nga dogana e Q...
Read more or Comment

#4,778 User Rating: 5/5 Comments: 0