Please click here to show the map
Views: 5 Reviews: Your will be first

Address: nga tegu 4 km larg ne rruga autostrati elbasanit, 1000 Mullet, Tiranë, Albania
Phone: 0674549180
Categories: Shopping & Retail
Website: https://www.facebook.com/merinos.bota.e.banijeve.dhe.tapeteve
Facebook rating: 4.7 / 12 votes

Ask any Question or submit Review about this place.
View Hotels near this place.

Hotels near "Merinos bota e tapeteve dhe batanijeve"

Merlin Park Resort
The circle of MULLET, TIRANA, ALBANIA, Mullet
4 ★ Bujtina Mera
Rruga e Petreles, Petrele, Tirane, Petrelë
4 ★ Hotel Eklips
Rruga e Elbasanit ,kilometri i 5-te prane Ures se Farkes, Tiranë
3 ★ Hotel Elvis
Ura Farkes, Mullet, Tiranë
3 ★ Viktoria - Sauk Tirana
Rruga e Elbasanit, 4 Km, Sauk, Tiranë
4 ★ Nano Resort And Biofood
Fshati Daias Petrele n/n, Dais-Barbas
3 ★ Hotel Baron
Rruga Elbasanit 274, Tiranë
3 ★ Hotel Denver
Rruga e Elbasanit, pranë Akademisë Ushtarake Sauk, Tiranë